Mercedes Service

Vi er specialister i Mercedes. Vores mange års know-how og kontinuerlige investeringer på serviceområdet, er din tryghed og garanti for at din Mercedes er i de bedste hænder.

Mercedes ejere er kvalitetsbevidste mennesker, der stiller store krav til komfort og driftssikkerhed. Derfor har de valgt et af de mest anerkendte bilmærker der findes, nemlig Mercedes. Men selv den mest pålidelige teknik skal serviceres og i takt med at Mercedes biler stadig bliver mere teknisk avancerede er der blevet færre værksteder, der formår at løse service og reparationer af Mercedes. 

Hos Sand Jensen Automobiler er vi specialister i Mercedes og på servicesiden har vi et helt team af uddannede Mercedes teknikere, der råder over det seneste nye i moderne værktøjer og som løbende holder sig ajour med udviklingen i de nyeste bilmodeller. Vores mange års know-how og kontinuerlige investeringer på serviceområdet, er din tryghed og garanti for at din Mercedes er i de bedste hænder. 

Her er din Mercedes i gode hænder

Vores 3.000 kvm. store og moderne værksted dækker over alle servicefaciliteter, hvilket er medvirkende til at vi dagligt kan leve op til mottoet: Nul fejl og færdig til tiden!

Vi har en bred vifte af biler og noget for enhver smag
Hold dig opdateret med de seneste ankomne biler hver fredag.