Autoriseret BMW Service værksted

Du gik ikke på kompromis, da du købte din BMW. Hvorfor gøre det når den skal vedligeholdes?

Teknologi i særklasse kræver autoriseret service. 

Der skal mere end blot et højt ambitionsniveau til for at servicere en BMW - og lidenskab alene kan ikke erstatte kendskab. Kun de, der er en del af BMW, kan gøre sig håb om af følge med de konstant høje krav til teknisk viden, som en BMW kræver. I sidste ende handler det om den fornemmelse, du får, når alle enkeltdele i din BMW er i perfekt harmoni. Hos os får du sikkerhed for at køreglæden altid holder uanset bilens alder.

På vores autoriserede BMW Service værksted får du: 

  • Løbende uddannede BMW teknikere.
  • Alt i moderne måleudstyr og BMW-tester.
  • Mobile Care Vejhjælp gældende i hele Europa.
  • Udførelse af garantireparationer.
  • Mulighed for kulance fra BMW.
  • Opdatering af bilens software.
  • Nøgleudlæsning og gratis udbedring af fejl ved BMW aktioner.

BMW Service af certificerede teknikere

Som autoriseret BMW Service værksted har vores BMW-team fuld adgang til alle kurser og er fuld ajour med de seneste opdateringer og nyheder direkte fra BMW. Vores teknikere er certificerede og deltager i alle de relevante tekniske kurser, så de præcis ved, hvordan de seneste nye BMW modeller er skruet sammen. 

Alt service og reparation af din BMW udføres naturligvis med originale BMW reservedele, så du er sikret den højeste kvalitet og bibeholder fabriksgarantien i din BMWs garantiperiode.

Leasing-biler med Service Inclusive

Kører du i en leaset BMW med Service Inclusive kontrakt kan vi tilbyde værkstedstider indenfor 24 timer og stiller samtidig en udlejningsbil til rådighed, hvis tiden er knap. Bor eller arbejder du inde for en radius af 50 km. fra Silkeborg henter og bringer vi også gerne din bil.

BMW Service Inclusive

Med en engangsydelse giver BMW Service Inclusive dig frihed til at vælge mellem pakker med hver sit skræddersyede indhold.

Læs mere om: 

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive Plus

BMW Service Inclusive Repair

Hvad koster BMW Service Inclusive?

Prisen på en BMW Service Inclusive aftale afhænger af modellen, hvor mange år du gerne vil dækkes og hvor mange kilometer din aftale skal indeholde.

Se hvad det koster at få service, der betaler sig. 

Beregn pris

Vi har en bred vifte af biler og noget for enhver smag
Hold dig opdateret med de seneste ankomne biler hver fredag.