Tilbehørsbutik

Når det gælder bilens individuelle look er vores tilbehørsbutik den ideelle sparringspartner. I tilbehørsbutikken finder du inspiration og rådgivning omkring dæk og alufælge, samt styling produkter fra BRABUS, ABT, Carlsson og originalt BMW udstyr.

Afdelingen høster løbende masser af erfaringer fra shows og messer, samt ikke mindst vores kunders ofte unikke ideer og krav til specielle løsninger. 

Stort udvalg af eksklusive fælge 

Udstillingen rummer et af landets største og mest eksklusive udvalg af alufælge til Mercedes, BMW og Audi. Foruden originale alufælge er vi specialister i Breyton fælge til BMW, Carlsson fælge til Mercedes og ABT fælge til Audi. 

Se mere her  

Aktuelle tilbud 

Vi har også hele tiden gode tilbud på smart og praktisk udstyr til ferien, dagligdagen - eller bare for sjov.  

Se mere 

Specialløsninger og facelifts 

Specialløsninger i form af facelift eller øvrige optikløsninger er ligeledes et område vi har stor erfaring indenfor og opgaverne løses af specialister med mange års erfaring i at tilpasse produkterne med stor perfektion til den enkelte model. 

Vi er BRABUS og ABT samarbejdspartner, samt naturligvis forhandler af originalt BMW tilbehør i egenskab af at være autoriseret BMW Service værksted.

BRABUS til Mercedes-Benz 

ABT til Audi 

BMW tilbehør 

Appetitvækker fra vores tilbehørsbutik

Vi har en bred vifte af biler og noget for enhver smag
Hold dig opdateret med de seneste ankomne biler hver fredag.