Mærkevare fælge

Dæk og fælge er meget mere end et spørgsmål om temperament og udstråling. Valget af hjul er i lige så høj grad en afvejning af kundens kørestil og behov. Ikke mindst fra sommer- til vintersæson.

Vores tilbehørsafdeling sætter en ære i, at finde lige præcis det sæt hjul, som komplimenterer både bilens fremtoning og kundens kørestil bedst muligt. I udstillingen finder du alt fra sæsonens seneste nyheder til klassiske favoritter - alle monteret på markedets bedste dæk.

Stærke priser på mærkevare fælge

Foruden originale alufælge beskæftiger vi os udelukkende med anerkendte kvalitetsproducenter.

Audi fælge 

BMW fælge 

Mercedes fælge

Kodeordet er vægt

Alle ved, at flotte alufælge betyder alt for en bils udseende. Og vælger man de rigtige fælge kan de betyde lige så meget for oplevelsen ved at køre bilen. Kodeordet er "vægt".

Selv små forskelle har stor betydning for den samlede belastning, når først fælgene roterer med høj hastighed. Det er disse små forskelle som kvalitetsfælgene blandt andet tilbyder. Faktisk svarer 1 kg. sparet vægt på hver af bilens 4 fælge til, at en person på ca. 75 kg. stiger ud af bilen. Det er kræfter, der har stor betydning for både acceleration, nedbremsning og styrerespons.

Dækcenter

Gennem årene, med salg af hjul til luksusbiler, har dækcentret og tilbehørsafdelingen i fællesskab optjent en unik viden på området. Der findes nemlig ingen facitliste når hjul og bil skal parres. Det er ganske enkelt et spørgsmål om, at finde kompromiset mellem kundens ønsker og bilens specifikationer mht. hjulophæng, undervogn og vægt.

Vores dækcenter varetager al praktisk håndtering af hjulene og råder over alle moderne hjælpemidler til behandling af hjul. Centret løser alle opgaver uanset om dækkene skal flexes, trimmes eller afbalanceres - også med mulighed for indlagt vejtryk.

Læs mere

Vi har en bred vifte af biler og noget for enhver smag
Hold dig opdateret med de seneste ankomne biler hver fredag.