Firewall til bilen

Mange moderne biler er i dag med nøglefri betjening, som er en praktisk og bekvem løsning i dagligdagen. Desværre har den moderne teknologi et sikkerhedshul, som professionelle biltyve med adgang til højteknologisk udstyr forstår at udnytte. Faktisk er udstyret så intelligent, at det svarer til at tyven selv har nøglen til bilen i lommen. 

 

Koder aflæses på flere meters afstand

I praksis opsnapper tyvens avancerede udstyr på flere meters afstand koderne mellem nøglen og bilen. Udstyret kan tyven have gemt i fx en skuldertaske og vækker derfor ikke opsigt. Med kopien af original nøglens koder kan tyven i ro og mag låse bilen op, sætte sig bag rattet og trykke på startknappen.

Det hele sker i alt ubemærkethed og kunne foregå for øjnene af forbipasserende uden nogen ville fatte mistanke. Få sekunder senere er bilen væk.

Kunde har oplevet tyveriet

En af vores kunder har desværre allerede gjort sig sin erfaring med de professionelle biltyves nye metoder og kom ud til en tom garage.

”Indtil fornyeligt har man faktisk stået magtesløse overfor tyverierne. Men nu er et nyt ”Firewall” system kommet på markedet, som lukker sikkerhedshullet. Systemet kryptere signalerne mellem nøglen og bilen, som derfor ikke længere kan aflæses og kopieres”, fortæller tilbehørssælger Michael Ambrosius, som allerede har installeret en del Firewalls i de biler som alligevel har været på værksted til service.

En Firewall installation koster kr. 4.900 og tager ca. en time at installere.

Vi har en bred vifte af biler og noget for enhver smag
Hold dig opdateret med de seneste ankomne biler hver fredag.