Ferietilbehør

En af de mest foretrukne ferieformer er kør-selv-ferie. I den forbindelse er bekvemmelighed og pladsmangel en af de helt store udfordringer. Og uanset om der skal pakkes til sommer- eller skiferie så er pladsen ofte knap.

Tagbokse og tagbøjler

Tagbokse svinger meget i kvalitet. Ved første øjekast kan de fleste tagbokse ligne hinanden, men når det kommer til modstandsdygtighed mod vind og vejr - eller indbrud - er forskellen stor. 

Nedenfor har vi samlet en stribe eksempler på kvalitetsbokse, der dækker de fleste behov.

NB: Nedenstående er vejledende priseksempler. 
Cykelholder

Hvad end du er til aktive cykelferier, eller blot ønsker muligheden for at kunne have din egen cykel med på ferie, er en cykelholder nødvendig. 

Cykelholdere er med tiden blevet mere og mere moderne, og giver efterhånden rig mulighed for at tilgå bagagerummet og andet, samtidig med cykelholderen er monteret.

NB: Nedenstående er vejledende priseksempler.Alt ovenstående er selvfølgelig kun en brøkdel af det udstyr vi i samarbejde med vores distributør har i sortiment. 

Besøg vores tilbehørsbutik for et uforpligtende tilbud, og en snak omkring hvad der kunne gøre din kør-selv ferie endnu bedre.

Vi har en bred vifte af biler og noget for enhver smag
Hold dig opdateret med de seneste ankomne biler hver fredag.