Sammen finder vi drømmebilen

Når vores eget udvalg på 200 biler ikke rækker, så fortsætter vi søgningen efter din drømmebil via vores europæiske netværk. Processen foregår naturligvis i tæt dialog med dig.

I knap 50 år har vi hos Sand Jensen Automobiler drevet bilforretning og importeret luksusbiler fra udlandet. Vores ildhu og høje kvalitetsniveau er anerkendt i hele landet, men vi hviler ikke på laurbærrene. Til stadighed er vores målsætning, at levere den højeste standard i branchen under mottoet: Livet er for kort til kedelige biler.

Når vores eget udvalg på 200 biler ikke rækker, så fortsætter vi søgningen efter din drømmebil via vores europæiske netværk. Processen foregår naturligvis i tæt dialog med dig.

Når bilen er fundet og transporteret til Silkeborg varetager vores eget værksted den tekniske og kosmetiske gennemgang af bilen, så alle forventninger imødekommes på afleveringsdagen.

Læs mere om den samlede pakke vi tilbyder kunder, der søger drømmebilen i Europa. Eller hæft dig blot ved disse overskrifter: 

  • Stort europæisk netværk med adgang til andre biler end blot udvalget på Mobile.de.
  • Vi indestår for afgiftsreguleringer og andre overraskelser.
  • Vi råder over et professionelt værksted og er aut. BMW Service partner.
  • Alle opgaver varetages in-house hvilket optimere processen og sikre den højeste kvalitet.
  • Vi kan skræddersy en finansierings- eller leasingløsning.
  • Vi yder 2 års reklamationsret på bilen. Også på leasingkontrakter og til erhvervskunder.

Netværk

Vores netværk i hovedsageligt Tyskland er opbygget over knap 50 år og rækker langt ud over de gængse platforme som Mobile.de og Autoscout24.de. Vi går ind af bagdøren hos autoriserede forhandlere, leasingselskaber, importører og auktionshuse i hele Europa og køber ofte partier på 5-10 biler af gangen og opnår derved attraktive rabatter.

Ligeledes betragtes vi med vores tilstedeværelse i Tyskland, i form af et af Nordtysklands største bilhuse, Autohaus Sand Jensen GmbH i Flensborg, som en seriøs kollega, der mestre forretningskulturen og kommunikere fejlfrit. Derved undgås også misforståelser, der kan føre til forsinkelser eller endnu værre; en bil som ikke lever op til forventningerne. 

Tryghed

Når vi hjemtager din drømmebil slipper du for alle bekymringer og ærgerlige overraskelser som fx en tilrøget kabine. Vi indestår for afgiftsreguleringer og sørger for korrekt momsbehandling. Endvidere garantere vi, at bilen ikke har været trafikskadet og i øvrigt lever op til beskrivelsen, hvad angår udstyr, kilometerstand, årgang etc. Hjemtransport og forsikring er ligeledes en del af servicen. 

Autoriseret BMW Service værksted

Som autoriseret BMW Service værksted er vi opdateret til fingerspidserne og råder over alt i moderne måleudstyr og BMW-tester. Vi benytter kun originale reservedele og kan udlæse bilen for evt. aktioner, som kun BMW værksteder udbedre gratis. 

Læs mere her

Professionelt værksted

Vi har mekanikere med 10, 15 – ja 30 års erfaring med Mercedes, Audi og Porsche. På vores topmoderne og professionelle værksted arbejder 20 svende og 5 lærlinge med den seneste nye teknologi, der sikre dig den optimale start med din nye bil. Foruden værksted har vi malerafdeling, pladesmed, klargøring og dækcenter under samme tag. Værkstedet servicere naturligvis også meget gerne bilen for dig fremadrettet; fx i form af en servicekontrakt.

Alle opgaver under samme tag

Med værkstedet som en integreret del af vores forretning, har vi det fulde overblik omkring bilen in-house lige fra afgifter, told og forsikring til den kosmetiske og tekniske klargøring af bilen. Således holdes arbejdsgangen i kort snor og bilen er altid under samme tag. Det optimerer processen og sikre, at vi kan leve op til vores høje kvalitetsstandard, samt naturligvis levere bilen til tiden. 

Leasing, finansiering og beskatning

Hvad enten du ønsker at lease eller finansiere bilen kan vi tilbyde en skræddersyet løsning, der dækker netop dit behov. Vi rådgiver ligeledes omkring beskatning af firmabil.

Uanset din nuværende bils mærke og model tager vi den i bytte til gældende markedspris. 

2 års reklamationsret

Uanset om du køber eller leaser din bil tilbyder vi dig 2 års reklamationsret i henhold til gældende dansk købelov. Går bilen i stykker eller opdager du en fejl kan du benytte dig af reklamationsretten. Bemærk, at reklamationsretten ved leasing er et privilegie vi tilbyder, som ellers ikke er udbredt i brugtbilsbranchen. 

Kontakt os i dag

Skal vi sammen finde din drømmebil? Så kontakt os via linket så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Kontakt

Vi har en bred vifte af biler og noget for enhver smag
Hold dig opdateret med de seneste ankomne biler hver fredag.