Velkommen til Sand Jensen Automobiler

Vi har altid ca. 200 biler på lager og med en omsætning på flere end 1.000 biler om året sker der hele tiden en udskiftning.

Vores speciale er nyere brugte biler til såvel private som erhvervslivet - særligt i mærkerne Mercedes, BMW, Audi og Porsche. Ingen andre steder i Danmark er det muligt at se, prøve og sammenligne et tilsvarende antal af de tyske kvalitetsmærker i alle udstyrsniveauer.

Værksted og tilbehør 

Vores værksted råder over det seneste nye inden for testudstyr og efteruddannes kontinuerligt således alle opgaver kan løses i de stadigt mere og mere tekniske biler.

Vi er autoriseret BMW Service partner og endvidere specialister i Mercedes og Audi med alt i moderne værktøjer.

I vores tilbehørsbutik finder du inspiration og rådgivning til fremhævelsen af din personlige stil. Udstillingen rummer et af Danmarks største og mest eksklusive udvalg af alufælge til Mercedes, BMW og Audi. Foruden originale alufælge er vi specialister i Breyton fælge til BMW, Carlsson fælge til Mercedes og ABT fælge til Audi.

Autohaus Sand Jensen GmbH 

I 1998 blev Autohaus Sand Jensen grundlagt med kontor i Hamborg, men flyttede siden til Flensburg, hvor der i 2004 blev investeret i en 13.000 kvm. stor grund. Her opførtes i 2006 et nyt stort bilhus med tilhørende værksted og fokus på international salg.

Autohaus Sand Jensen GmbH er i dag Nordtysklands mest moderne bilhus med ét stort showroom med plads til 150 biler. Den ene side er en allé af nyere brugte biler, som også henvender sig til danskere. Den anden side udstiller fabriksnye biler til tyske kunder.

Læs også

Historien om Sand Jensen Automobiler

Miljøpolitik (ISO 14001)

Ledige stillinger

Åbningstider

Vi har en bred vifte af biler og noget for enhver smag
Hold dig opdateret med de seneste ankomne biler hver fredag.