Historie om Sand Jensen Automobiler

Grundlægger Per Sand Jensen startede som nyudlært mekanikersvend i 1969 med at sælge biler under åben himmel fra en plads på Nørrevænget i Silkeborg.

Konjunkturerne var gunstige og efter 3 år blev det nødvendigt at flytte forretningen til bedre forhold på Viborgvej 12 - overfor den nuværende placering.

Den første brugte importerede Porsche skabte telefonstorm, og Per Sand Jensen var ikke sen til at følge succesen op med import af nyere Mercedes-modeller. Med denne blev der skabt en helt ny kundekreds, som gennem årene er vokset støt og roligt.

Tidernes skiften

Efter den første oliekrise i begyndelsen af 70'erne opbyggede Per Sand Jensen, sideløbende med bilforretningen, en betydelig forretning baseret på salg af nye og brugte motorcykler med et salg på 800 stk. om året. Motorcykelforretningen fik i 1991 egne flotte lokaler på Viborgvej 13, og figurerede en overgang som landets største.

Tiderne skiftede og stabiliserede konjunkturer og benzinpriser fik atter kunderne til at vende sig mod 4-hjulet transport.

I dag fremstår Sand Jensen Automobiler A/S som en moderne bilforretning med tilbehørsbutik, værksted og tilsvarende datterselskab i Flensborg.

Vi har en bred vifte af biler og noget for enhver smag
Hold dig opdateret med de seneste ankomne biler hver fredag.