Leasing

Ring op
I samarbejde med landets største og mest seriøse leasingselskaber tilbyder vi finansiel og operationel leasing.

I det følgende har vi forsøgt, at samle og besvare nogle af de mest gængse spørgsmål vedrørende leasing.

Hvad er leasing?

Leasing er i alt sin enkelthed langtidsleje af bilen. I stedet for at købe bilen kontant lejer du bilen af et leasingselskab for en given periode til en aftalt ydelse.

Hvorfor vælge leasing?

Med leasing kan du vælge en fast eller variabel leasingydelse. Det giver dig stor budgetsikkerhed fordi du kender dine omkostninger langt frem i tiden. 

Leasingydelsen er endvidere en driftsomkostning, der kan trækkes fra i dit regnskab. Momsen kan du modregne i dit momsregnskab.

Når du leaser din bil, undgår du at belaste virksomhedens kassekredit i pengeinstituttet.  

Ønsker du den optimale form for budgetsikkerhed kan du tegne en servicekontrakt ved indgåelse af din leasingaftale. Servicekontrakten dækker alle eftersyn på bilen og bliver regnet ind i den løbende leasingydelse. Du får altså omkostningen fordelt over dine indbetalinger.

Hvad er operationel leasing?

Ved operationel leasing omfatter leasingydelsen både den fulde brugsret og et valgfrit antal af de faste omkostninger, der er ved bilen. Det kan f.eks. være omkostninger til service og vedligeholdelse m.m.

Ved operationel leasing påtager leasingselskabet sig ansvaret for biles restværdi, idet leasingtageren af bilen blot skal levere bilen tilbage til leasingselskabet efter endt leasingperiode. På den måde slipper leasingtageren af bilen for risikoen ved værditab og har derved større økonomisk budgetsikkerhed.

Hvad er finansiel leasing?

Finansiel leasing minder på mange punkter om operationel leasing. Ligesom på operationel leasing er det muligt at tilvælge serviceaftale, dækaftaler og garantiforsikringer. Forskellen på de to leasingtyper ligger i restværdien. Ved finansiel leasing skal leasingtageren anvise en momsregistreret køber til bilen efter endt leasing. Idet leasingtageren selv skal anvise en køber af bilen efter endt leasingperiode kan vedkommende have indflydelse på restværdien, og derved også selv justere den månedlige ydelse efter behov.

Samarbejdspartnere

Vi samarbejder med Nordania Leasing, Sydleasing, Carta, Santander samt vores eget selskab Sand Jensen Leasing A/S.

Læs også

Sand Jensen Leasing

Premium Leasing

Direct Leasing

Flex-leasing

Dele leasing

Sæson leasing

Finansiering (billån)

Kontakt mig venligst
vedr. leasing af bil.
Vi har en bred vifte af biler og noget for enhver smag
Hold dig opdateret med de seneste ankomne biler hver fredag.