Nordtysklands mest moderne bilforretning ligger i Flensborg og har kunder i hele Europa

Autohaus Sand Jensen GmbH er Nordtysklands mest moderne bilhus med ét stort udstillingsrum, hvor 150 biler kæmper om opmærksomheden. Den ene side er en allé af fantastiske nyere brugte biler, som hver især er noget helt specielt.

På den anden side står den ene nye bil efter den anden parat. Til særdeles attraktive priser for de tyske kunder.

Vi kan tilbyde de danske kunder at tage deres nuværende bil i bytte og ordne alt det praktiske, hvis de ønsker at tage bilen hjem til Danmark. Derfor har alle vores nyere brugte biler to priser. En tysk i euro og en dansk i kroner. Det gælder også vores tilbehørsbutik, hvor du bl.a. kan finde de helt rigtige alufælge til lave tyske priser. 

Fleksibilitet og service er nøgleordene hos Autohaus Sand Jensen. Vi ordner alle de praktiske detaljer, når du handler bil hos os. Dermed får du adgang til en perlerække af biler, der sjældent ses på det danske marked. Har du særlige ønsker, så sikrer vores vidtstrakte netværk, at vi kan matche alle behov.

Mottoet lyder "Das automobile Erlebnis" - oversat til dansk: "Den største biloplevelse". Sådan er det i vores nye bilhus.

Det bedste fra to lande

Autohaus Sand Jensen er et herligt kultursammenstød mellem den åbne danske imødekommenhed og den velkendte tyske ordenssans. Der er omtrent lige så mange danske ansatte som tyske, så der er ingen sprogbarriere. Det gælder både i salgsafdelingen, når bilen skal klargøres og ved de efterfølgende serviceeftersyn, der naturligvis er til de lave tyske priser.

Værkstedet på 1.600 kvm. stod klar i begyndelsen af 2007, og her kan vi servicere og reparere alle biltyper. På grund af den lavere tyske moms på 19%, samt billigere reservedele og arbejdsløn er der store besparelser at opnå syd for grænsen og hos Autohaus Sand Jensen behøver du ikke bekymre dig om sprogkomplikationer eller kvaliteten af serviceeftersynet. 

Stærk grøn profil

De tyske kunder kendte ikke Autohaus Sand Jensen på forhånd. Vi startede ganske vist virksomheden tilbage i 1998, men det var for alvor i 2004, at planerne omkring huset tog fart. En grund med uhørt god beliggenhed blev indkøbt midt i Flensborgs attraktive bilby. Den 13.000 m2 store grund tilhørte tidligere Abelbyer Meierei. Alle bygninger, undtagen det høje lagertårn, blev revnet ned, og i løbet af et år blev et moderne bilhus med en stærk grøn profil bygget. Som den eneste bilforretning i det nordtyske må vi vaske vores biler udendørs, da det topmoderne kloaksystem kan filtrere vand og olierester. Vi opsamler alt regnvand fra taget og bruger det i dagligdagen, så der er tænkt på miljøet.

Tyske og danske kunder

Autohaus Sand Jensen sælger årligt ca. 1.100 biler fordelt på nye og brugte til såvel tyske som danske kunder. Derudover sælger bilhuset tysk indregistrerede biler til danskere med kørselsbehov i udlandet.    

Endvidere tilbyder Autohaus Sand Jensen konceptet omkring salg og leasing, til danske firmaer der starter i Tyskland, ligesom de arbejder med eksport af biler til øvrige EU-lande til såvel private som forhandlere.     

På eftermarkedssiden servicerer værkstedet såvel tyske som danske kunder, især fra de sønderjyske områder.

Links

Autohaus Sand Jensen website

Vi har en bred vifte af biler og noget for enhver smag
Hold dig opdateret med de seneste ankomne biler hver fredag.